Titan Poker – $500 BONUS

Titan Poker er en av flere sider i iPoker netverket og er ganske lik Noble Poker og CD Poker på både de positive og negative sidene. Med mange nydelige promotions og uendelige muligheter for små-spillere er dette en perfekt side for nybegynnere og spillere med litt mindre lommebok enn andre. Motstanderene er heller ikke noe spesiellt gode som igjen gjøre TitanPoker til et poker rom du kan tjene bra med penger på. Store spillere, samt ikke-holdem spillere spiller ikke mye hos Titan Poker. Fint utseende, stabil programvare og en saftig registrerings bonus gjør dette til et poker rom du fint kan begynne med som nybegynner.

Spill utvalget hos Titan Poker er igjen rettet spesiellt mot «små» spillere ved å tilby en rekke poker bord med små innsatser samt turneringer med små buy-ins. Vanlige texas hold em bord finner du fra 0.01$/$0.02 opptil $10/$20 for no-limit hold’em og $50/$100 for limit hold em, noe som er ganske smått i forhold til andre poker rom. Poker spill typene er ganske begrenset med bare texas holdem poker og omaha tilgjengelig. Men du finner mange turbo spill hos Titan Poker som kan være en fordel for mange.

Du finner mange $1, $2 og $5 poker sit-and-go turneringer hos Titan Poker, samt jackpot sit-and-go turneringer som du kan vinner store premier på noe som godtgjør litt for mangelen på multi-bord turneringer. Freerolls og micro-buy-ins finner du masser av hos Titan Poker – perfekt for en nybegynner!

Det som gjør en side som Party Poker et bra sted å spille mot dårlige motstandere er at de har eksteremt mange nybegynnere samtidig som de ikke tilbyr micro-limits der de kan gjemme seg. Titan Poker, i motsetning til Party Poker, tiltrekker seg mange nybegynnere og har samtidig et bredt utvalg av micro-limits. Går du til $0.01/$0.02 og opp til $0.25/$0.50 poker bordene finner du fort ut at du stort sett spiller mot spillere som burde hold seg til bingo, men dessverre blir det vanskelig å vinne mye fra dem med så små bord.

Et annet sted du finner nybegynner på er turneringene. Billige sit-and-go, samt daglige turneringer tiltrekker seg nybegynnerene og gir deg derfor en stor vinnersjanse. Men samtidig har jo mange andre gode spillere samme tanken, så ha det i bakhodet når du spiller.

Titan Poker - $500 BONUS

En av grunnene til at iPoker sidene er så suksessfulle ligger i brukervennligheten i programvaren dems. Selv om den kanskje ikke er den raskeste i industrien, er den ikke langt i fra den beste og et program du straks liker veldig godt. Nedlasting og installasjon går enkelt, men det bør vites at du bare kan registrere en person per datamaskin og kun navnet på den personen kan sette inn penger.

Grafikken og spill-motorikken går smertefritt med raske og fine bevegelser rundt bordet. Alle de nødvendige spill valgene er der sammen med gode chat muligheter. Det eneste som kan være negativt med programvaren til Titan Poker er noe treghet i programmet generelt.

Grafikken på poker bordene hos Titan Poker er også veldig imponerende med en behagelig spille atmosfære og fine detaljer. Med kun 10 avatarer å velge mellom er de ikke helt på toppen på det feltet, men det er da langt bedre en ikke no. Bordene hos Titan Poker er også i behagelige farger (blå) noe som virker nedstressende når du sitter å spiller. Et godt spille miljø!

Fortjeneste-muligheten hos Titan Poker er overlegen over de andre poker rommene i iPoker netverket noe den solide registrerings bonusen dems sørger for. 100% opp til hele $500 er så og si så bra du får det. Bonusen dems er basert på «Titan Points» og er langt ifra umulig å få gjennomført uten altfor mye poker spill. Denne bonusen hjelper deg med å bygge opp bank kontoen din for å så gå ut å tjene penger rundt bordet. Det er også verdt å merke seg at du kan tjene gode penger på de lavere bordene hos TitanPoker.

Grafikken hos Titan Poker minner mye om andre poker rom fra iPoker. Eneste forskjellen er fargene. Inntrykket du får av programvaren til Titan Poker er nydelig og brukervennlig og i motsetning til andre poker rom slipper du å lete lenge etter informasjon og annet.

Du finner også tøff konkurranse hos Titan Poker selv om det ikke er mye. Men generellt finner du dårlige spillere her noe som vil hjelpe deg med å tjene penger rundt poker bordet. Spesielt på turneringene vil du finne et stort antall «fisker».