Kronespill Online – $100 GRATIS hos SlotLand

Kronespill er det mest populære gambling spillet i Norge. Du finner kronespill på de mest utrolige steder her i landet, og det av en grunn – det spilles for milliarder kroner årlig. Er du en fan av kronespill skal du vite at du kan spille kronespill både på nett og på din egen mobil telefon.

Kronespill er poplært av en grunn – det er enkelt og morsomt. Spiller du kronespill vet du at det er mye mer en bare å presse ned en knapp. Spenningen og følesen du får når du spiller er unik og ikke til å finne i noen annen form. Og hvem som helst som kan trykke ned en knapp kan spille med lik vinnersjanse som alle andre.

SlotLand er desidert det beste stedet som tilbyr kronespill online og på mobil. De har 9 forskjellige kronespill (slot machines som det heter på engelsk) med blandt annet de populære spillene Golden8, Booster, Magic og JacksOrBetter.

Kronespill Online - $100 GRATIS hos SlotLand

Slot Land er langt ifra gjerrige med Jackpottene noe som et flertall av jackpotter på over $150,000 (ca. 1 million kroner) beviser. Les om noen av vinnerene hos Slot Land:

OLYMPIAGOLD fra Texas vant $163,000:
«Jeg kunne ikke tro mine egene øyne når kronespillet viste tre «bars» over den fjerde linjen. Så enkelt hadde jeg plutselig over $163,000 på kontoen. Hendene mine begynte å svette og jeg skalv i hele kroppen.»

COWGYRLGHOST fra Wyoming vant over $150,000:
«Alt jeg kan si er – ENDELIG! Er egentlig ingen fan av black jack, men spillte kronespillet SpaceJack og etter et par hender snudde jeg $60 til $140,000!!!»

ULLKNIGHT vant over $100,000:
«Etter å ha spillt noen runder tom jeg en pause og hentet en matbit. Etter et par trykk etter det skjedde det! JEG VANT JACKPOTT!!!»