Poker Stars – $50 BONUS

Poker Stars ble en gigant innenfor nett poker etter de overraskende seierene til Chris Moneymaker og Greg Raymer i ’03 og ’04 etter at de hadde vunnet plasser i WSOP (World Series of Poker) via Poker Stars. Når Joseph Hachem presterte å gjøre det samme i 2005 resulterte det bare i enda mer PR for PokerStars.

Allerede i 2007 ble Poker Stars verdens største poker rom med både mest bord og mest spillere online til enhver tid. Bortsett fra populariteten er Poker Stars et veldig professionelt og gjennomført poker rom å spille hos uten noen spesielle feil. Det aller beste hos Poker Stars er uten tvil turernings utvalget dems. På dette er de overlegene. Programvaren er utrolig god, utbetalingene går raskt og smertefritt og kundeservicen er nøyaktig slik den bør være. Om du er en «high roller» finner du action helt opp til $100/$200 bordene. Poker Stars imponerer hver gang og er absolutt verdt et besøk.

Hos Poker Stars får du en registrerings bonus på 100% opp til $50 om du benytter vår link når du registrere deg. Dette er ikke mye å skryte av når du ser på andre poker rom i industrien, men ærlig talt spiller du ikke hos PokerStars for bonusen sin skyld? På en annen side er bonusen lett å få inn på konto noe det skjeldent er hos andre poker sider. PokerStars har også årlig noe de kaller World Championship of Online Poker som hadde over $10 millioner i premier i år (2007). Du kan også tjene Frequent Player Points (FPP) hos dem som du kan bruke på feks. buy ins på turneringer, satelitter, bøker, plakater og klær. De har også en VIP klubb for de største spillerene.

Poker Stars - $50 BONUS

Poker Stars er kjent for å ha gode spillere, men ettersom de har vokst noe voldsomt det siste året er finner du nok en god del «fish» (dårlige spillere) der også. De spillere strammere (tight) en mange andre poker rom i form av se-flop-prosent men du finner dårlige spillere helt opp til $5/$10 NL bordene. På de mindre bordene er flop prosenten rundt 25-40%. Mange nye spillere blir skremt vekk av myten om de gode spillerene hos PokerStars, men det er som regel ikke sant. I helheten har Poker Stars strammere spillere, men du blir ikke blakket så fort du registrere for det, du har store sjanser for profitt om du har litt peiling på spillet. Trikset er å spille motsatt spille stil en motstanderen din.

Det PokerStars absolutt bør og sikkert er stolt over må det være turneringene dems. Dette er faktisk det Poker Star er mest kjent for, og det med god grunn. De har et utallig utvalg av satelitt turneringer til både live poker turneringer som feks. WSOP (World Series of Poker) og garanterte poker turneringer hos Poker Stars som for eksempel deres uketlige $1,000,000 garanterte turnering. Dette er den største ukentlige poker turneringen du finner i online poker.

Normale turneringer med $10-$50 buy-ins har som regel over 1,000 spillere noe som gir deg en pen avkastning på en liten investering. Turneringene finner du ved å klikke på «Tourneys» eller «Events» øverst i lobbyen. Du får utdelt en fin haug med chips før du begynner og du har akkuratt passe med tid mellom blinds-bytte. Siden PokerStar har blitt utrolig populært den siste tiden finner du ikke noen turnering som er tom noe som kun er positivt om du er ute etter den store potten. Når det er sagt er Poker Stars absolutt å anbefale om du er ute etter poker turneringer.